Itsepuolustusharjoitukset

Järjestämme säännöllisiä itsepuolustusharjoituksia. Harjoituksia järjestetään noin kerran kuukaudessa. Harjoittelu sisältää uhkatilanteiden hallinnan opetusta sekä käytännön itsepuolustusta. Teoriaopetusta otetaan mukaan käytännön koulutuksen lomassa.

Mukaan voi tulla koska vaan ja mikään ei mene pilalle vaikka ei aina ehtisi paikalle. Harjoituksia järjestetään kaikkina muina kuukausina paitsi heinäkuussa ja joulukuussa. Harjoitukset sopivat kaiken ikäisille ja niin naisille kuin miehillekin.

Itsepuolustuksen oppiminen vaatii harjoittelua ja toistoja. Yksittäisen itsepuolustuskurssi antaa väärän kuvan ja virheellisen turvallisuuden tunteen. Oppiminen vaatii toistoa, jotta saadaan syntymään oppimista lihasmuistiin. Oikotietä onneen ei ole.

Pääkouluttajana toimii Juha Tuominen, kokemusta 30 vuotta. Toiminut myös turvallisuusalan yrittäjänä ja kouluttajana.

Syksyn 2019 harjoitukset ovat su 25.8, su 22.9, su 20.10 ja su 17.11. Treenit ovat klo 10.00-12.00. Hinta on 15,00 euroa kerta/henkilö. Laskutus käyntimäärien mukaan. Aikaisempaa kokemusta tai erityisiä varusteita ei tarvita. Voit osallistua ehtimisen mukaan. Soveltuu kaiken ikäisille! Lisätietoja Juha Tuominen 040 562 6407 tai parkanonkarate@gmail.com.

PS. Soveltuu myös yrityksille oman henkilöstönsä kouluttamiseen uhkatilanteiden varalta.