Karate

Seurassamme harjoitellaan karatea neljässä eri muodossa.

Koryu Uchinadi
Pohjan muodostaa ”kuntokarate”, jonka tyylisuunta on Koryu Uchinadi kenpo jutsu. Koryu Uchinadissa keskitytään monipuoliseen kamppailu- ja itsepuolustusosaamiseen sekä terveyden ja fyysisen kunnon edistämiseen. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa taustaa tai erityisominaisuuksia.

Kilpakarate/ Juniorit
Aloitamme syksystä 2019 Suomen Karateliiton alaisen kilpakaratetoiminnan. Kilpakarate on suunnattu juniori-ikäisille harrastajille. Kilpakarate sarjat alkavat 12 ikävuodesta ylöspäin. Karatella on maailmanlaajuisesti 10 miljoonaa aktiivista kilpailijaa, 194 kansallista lajiliittoa. 65 % prosenttia urheilijoista on alle 21 vuotiaita ja 40% urheilijoista on naisia. Karate on Olympialaji Tokiossa 2020. Kilpakaraten harrastajat harjoittelevat oheisharjoitteena myös muuta kamppailua.

Juniorikarate
Juniorikaratessa harjoitellaan karatetekniikoiden lisäksi laajasti liikkuvuutta, nopeutta, kehonhallintaa, liikunnallisia elämäntapoja ja toisten huomioimista. Juniorikaraten kantava voima on ”Kamppailija ei kiusaa” teema. Juniorikarate sopiikin hyvin myös tukilajiksi muille urheilulajeille.

Itsepuolustusharjoittelu
Järjestämme kerran kuukaudessa kaikille avoimet itsepuolustustreenit. Mukaan voi tulla ns. NON-STOP periaatteella, eli koska vaan. Itsepuolustustreenit on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kehittää itsepuolustusosaamistaan ilman seuran varsinaiseen toimintaan sitoutumista.