Toiminta

Mitä?

Karate on monipuolinen kamppailu-urheilun muoto. Lajia voi harjoitella itsepuolustuksen, kunnon kohotuksen tai kamppailuosaamisen vuoksi.

Kenelle?

Harjoitukset sopivat kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Vaatimuksena on iloinen mieli ja halu oppia. Peruskurssilla tarvitset vain urheiluhousut ja T-paidan.

Miten?

Järjestämme aikuisten/nuorten sekä 7-12 vuotiaiden lasten peruskurssit syksyisin. Peruskurssilta siirrytään edistyneempien ryhmään ikäluokan mukaisesti.

Dojo

Seurallamme on oma sali, joten harjoituksemme ovat aina primetime – aikaan. Salillamme on hyvät ja turvalliset harjoitusolosuhteet. Harjoitukset vetää aina kokenut valmentaja.

Kustannukset

Harjoittelumaksu maksetaan erikseen syys- ja kevätkaudelta. Aikuisten peruskurssin hinta on 100,00€. Peruskurssi kestää syyskauden. Värivöiden kausimaksu on 140,00 €. Junnujen kausimaksu on kaikilta (värivyöt ja peruskurssi) 90,00 €. Muita kustannuksia syntyy mm. vyökoemaksuista, karatepassista, vöistä, vakuutuksesta jne. Yksittäiset kustannukset ovat yleensä muutamia kymppejä. Karatepuku maksaa 30 € – 100 €:n välillä ja käsi- ja jalkasuojat muutamia kymppejä.

Kuulumme

Suomen karateliitoon sekä olemme International Ryukyu Karate Research Societyn jäsenseura.